Useri nu pot creea cont apare eroarea
on :January 7, 2023, 12:32 am #648
Multumiri anticipate pentru ajutor
Va rog ajutati-ma sa rezolv
Warning: include(/home/oleoo/public_html/oc-includes/vendor/composer/../google/recaptcha/src/ReCaptcha/ReCaptcha.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/oleoo/public_html/oc-includes/vendor/composer/ClassLoader.php on line 571
Warning: include(): Failed opening '/home/oleoo/public_html/oc-includes/vendor/composer/../google/recaptcha/src/ReCaptcha/ReCaptcha.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php74/root/usr/share/pear') in /home/oleoo/public_html/oc-includes/vendor/composer/ClassLoader.php on line 571
Fatal error: Uncaught Error: Class 'ReCaptcha\ReCaptcha' not found in /home/oleoo/public_html/oc-includes/osclass/utils.php:1484 Stack trace: #0 /home/oleoo/public_html/oc-includes/osclass/UserActions.php(49): osc_check_recaptcha() #1 /home/oleoo/public_html/oc-includes/osclass/controller/register.php(72): UserActions->add() #2 /home/oleoo/public_html/index.php(140): CWebRegister->doModel() #3 {main} thrown in /home/oleoo/public_html/oc-includes/osclass/utils.php on line 1484
Re: Useri nu pot creea cont apare eroarea
on :January 7, 2023, 10:40 am #649
Ce versiune de Osclass ai si de la cine?
Ai facut modificari pe site, mai exact in folderul oc-includes?
Daca nu ai facut modificari poti incerca sa copiezi din nou acel folder din aceias versiune, poate ai lipsa ceva fisiere.
on :January 7, 2023, 9:44 pm #650
Multumesc pentru raspuns, am dezactivat mai multe plugins-uri ,dupa am observat am incercat sa creez un cont,puteti accesa: xxxxxxxxx
on :January 8, 2023, 10:15 am #651
Nu este ok sa puneti aici datele de logare la site(le vad toti utilizatori si vizitatori)..
Tot nu mi-ati raspuns la intrebare.
on :January 8, 2023, 10:52 am #652
Multumesc, nu am stiut ca nu se pun datele am siteul pe osclass de la versiunile 3.8 cand s-au facut schimbarile la osclass aveam siteul am configurat abdeiturile automate si asa am ajuns la versiune curenta am cont pe osclass .Mentionez ca nu prea m-am ocupat de site mai mult m-am jucat,acum vreau sa pun lucrurile la punct si sa incep o promovare,am nevoie de ajutor si imi doresc ca proectul osclas sa continue stiu ca e o echipa care face eforturi pentru sustinerea osclass ,in privat pot fi contactat pe mail; xxxxxx@gmail.com
versiune
Osclass version: 8.0.2
Web URL: https://www.oleoo.ro/
Web path: /home/oleoo/public_html/
Oc-admin URL: https://www.oleoo.ro/oc-admin/
Multisite: Nu
Last update check: 2023-01-08 04:12:05
Using dev cron: Da
Current front theme: vrisko (vrisko)
Current oc-admin theme: Omega Admin Theme (omega)
PHP error log: Dezactivat
PHP errors output to file: Dezactivat
Database debug mode: Dezactivat
Cache: Enabled (memcache)
on :January 8, 2023, 12:02 pm #653
Am testat versiunea 8.0.2 si functioneaza corect si cu tema si cu recaptcha.
Sfatul meu este sa incerci sa urci din nou pe server folderul oc-includes.
Sa dezactivezi toate plugin-urile si sa vezi daca merge asa.
Sa verifici daca server-ul tau indeplineste cerintele pentru a functiona Osclass pe el.
on :January 8, 2023, 3:28 pm #654
Multumesc mult,am sa incerc in cursul zilei de azi
Date server
on :January 16, 2023, 9:37 pm #655
Multumesc mult am rezolvat