1. Osclass Forum
  2. Romanian
  3. Redirect link anunt sters

Redirect link anunt sters

Started by Viorel Kelu, September 2, 2021, 8:55 am

• 1

Viorel Kelu

Redirect link anunt sters

on :September 2, 2021, 8:55 am #508

Salutare!

Doresc sa stiu daca exista posibilitatea de redirectionare a unui anunt sters catre categoria in care a fost postat, sau eventual catre prima pagina din site.

Ideea este ca nu vreau ca o directionare sa fie doar pentru un anunt in sine, ci in majoritatea cazurilor cand anunturile nu mai exista in site, ele fiind deja sterse.
Consider ca este destul de greu sa fac din htacces astfel de operatiuni pentru fiecare in parte.

Mentionez ca folosesc tema Fino.

calinbehtuk

Re: Redirect link anunt sters

on :September 2, 2021, 9:21 pm #509

Este putin mai complicat. Trebuie sa sti categoria si din moment ce acel anunt nu mai exista nu ai cum sa sti in ce categorie a fost publicat.

Viorel Kelu

on :September 4, 2021, 6:04 pm #510

Am inteles!

Dar ca sa se faca directionare catre prima pagina este posibil?

Aceasta in varianta cand un anunt este indexat in google si nu se doreste sa apara mesajul de eroare HTTP 404, ci link-ul sa duca catre prima pagina.

Multumesc!

calinbehtuk

on :September 5, 2021, 7:33 pm #511

Nu stiu daca este ok ce vrei sa faci si daca te va ajuta cu indexarea.

Este putin mai complicat deoarece nu ai de ce sa te legi(hook) inainte de a fi accesata informatia din baza de date. Intr-un cuvant, la anunturile care exista vei interoga baza de date de doua ori inainte de a afisa acel anunt. Nu cred ca este ok din punctul de vedere al resurselor.

Viorel Kelu

on :September 7, 2021, 12:11 pm #512

Multumesc pentru informatile primite!

• 1
Subscribe
X

Subscribe!

Subscribe to get the latest listings, updates and special offers delivered directly in your inbox.