Forum plugin
on :March 28, 2021, 11:29 am #415
Salutare
Am o problema cu afisarea icon pentru forum. Exemplu icon fa fa-android. In pagina pentru creare sectiuni iconul este afisat cu succes insa, in forum nu este afisat.
Ai putea face un upgrade pentru fontawesome, de le 4.7 la o noua versiune?
Re: Forum plugin
on :March 28, 2021, 6:36 pm #416
Nu esti in conflict cu alta versiune de Font Awesome, poate tema ta foloseste deja o versiune mai noua su mai veche. Ar fi ok sa verifici asta si sa nu incarci mai multe resurse degeaba.
on :March 29, 2021, 6:27 pm #417
Quote from: calinbehtuk on March 28, 2021, 6:36 pmNu esti in conflict cu alta versiune de Font Awesome, poate tema ta foloseste deja o versiune mai noua su mai veche. Ar fi ok sa verifici asta si sa nu incarci mai multe resurse degeaba.
Da, asa este. Tema in sine folosește versiunea 5.
Cum as putea adapta pluginul forum la o versiune de Font Awesome mai nouă?
on :March 29, 2021, 6:37 pm #418
Incearca sa folosesti codul de la versiunea respectiva, vezi merge.
fas fa-address-card
on :March 29, 2021, 6:56 pm #419
fas fa-address-card nu este afisat corect in panoul de administrare insa, este afisat corect in forum.
Tema instalata foloseste https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/font-awesome/5.12.1/css/all.min.css
on :March 29, 2021, 7:01 pm #420
Nu este afisat in admin pentru ca in admin este incarcata versiunea veche. Dar pe tine te intereseaza in fata. Poti folosi metoda asta linistit.
on :March 29, 2021, 7:05 pm #421
Quote from: calinbehtuk on March 29, 2021, 7:01 pmNu este afisat in admin pentru ca in admin este incarcata versiunea veche. Dar pe tine te intereseaza in fata. Poti folosi metoda asta linistit.
Da, este ok asa. Ma gandeam ca poate veti face un upgrade. Deja am observat ca a aparut versiune font 6
Multumesc!
on :March 29, 2021, 7:21 pm #422
Mai am o singura intrebare: cum as putea sa cresc numarul de subcategorii? Acum sunt doua. Ideal ar fi in cazul meu, trei categorii si apoi sectiunea.
Exemplu:
- Categoria 1 - telefoane si tablete
- subcategorie1 - Android
-subcategorie2 - Tableta
- subcategorie3 - tablete
- sectiune
Este posibila modificarea?
on :March 29, 2021, 7:54 pm #423
Quote from: Dan on March 29, 2021, 7:21 pmMai am o singura intrebare: cum as putea sa cresc numarul de subcategorii? Acum sunt doua. Ideal ar fi in cazul meu, trei categorii si apoi sectiunea.
Exemplu:
- Categoria 1 - telefoane si tablete
- subcategorie1 - Android
-subcategorie2 - Tableta
- subcategorie3 - tablete
- sectiune
Este posibila modificarea?
Nu se poate, decat un singur nivel.