on :February 12, 2020, 12:48 am #172
Salut Calin ma scuzi de deranj, dar multe invati de la tine.
Intrebarea mea e simpla ajutama te rog,cum pot face in tema bender ca subcategoriile sa le pun pe alta pagina.Adica cind apes pe categorie sa deschida alta pagina cu subcategorii de la categoria care am apesato.
on :February 12, 2020, 4:54 pm #174
Din pacate nu ai cum sa faci asta.
In tema nu poti, iti trebuie o pagina noua care nu poate fi realizata in tema si ai nevoie de un plugin pentru asta.
on :February 12, 2020, 8:46 pm #175
Сalin mersi mult pentru raspuns.Eu tare asi dori sa fac asta in tema mea bender.
Te rog ajutama daca ai timp.Plughinul eu il cumpar numai sa vad asta in tema mea.
on :February 12, 2020, 9:06 pm #176
Nu prea am cum sa te ajut.
Daca vrei ceva personalizat, trimte un mesaj pe pagina de contact cu toate cerintele si in functie de acele cerinte iti voi spune un pret.
on :May 26, 2020, 1:09 am #293
Quote from: calinbehtuk on February 12, 2020, 9:06 pmNu prea am cum sa te ajut.
Daca vrei ceva personalizat, trimte un mesaj pe pagina de contact cu toate cerintele si in functie de acele cerinte iti voi spune un pret.
No logo has been uploaded yet
I can't put in the new image and he always repeats the picture I put at the beginning ...
I put one down and loaded a new one but still loads my old one every time what can I do?
on :May 26, 2020, 7:03 am #294
Quote from: Erik Pytar on May 26, 2020, 1:09 am
Quote from: calinbehtuk on February 12, 2020, 9:06 pmNu prea am cum sa te ajut.
No logo has been uploaded yet
I can't put in the new image and he always repeats the picture I put at the beginning ...
I put one down and loaded a new one but still loads my old one every time what can I do?
Clear your browser cache after the upload.